over de site

Stefizled

Een naam die ik in een opwelling heb bedacht. De blog zou een persoonlijke site worden en moest wat mij betreft dan ook een persoonlijke naam. Het moest in een woord te vatten zijn en makkelijk in het gehoor. Na lang brainstormen werd het stefizled. Stef van stefanie, en hoe ik door de meeste mensen ondertussen wordt genoemd. En het tweede gedeelte, fizled, omdat ik altijd met  vanalles en nog wat bezig ben. Ik heb enorm veel spullen en het is een enorme chaos om mij heen. fizled doet me denken aan frutselen en aan spulletjes, typisch mij.

Bloggen

Maar er zijn al zoveel blogs zou je denken. . Ja inderdaad er zijn enorm veel blogs te vinden om het wereld wijde web. De ene groter dan de andere maar toch wilde ik ook zoiets kunnen schrijven. Ik volg op het moment al vele blogs en van sommige meiden en jongens wordt ik echt geïnspireerd om ook zo goed te leren schrijven. Ze kunnen me zo ontzettend boeien met wat ze schrijven dat ik dacht dat wil ik ook leren. En hoe wordt je beter in schrijven, juist ja door het te doen.

Ook is het al een passie van me om sites te maken sinds ik een jaartje of 12 was. Mijn eerste site was gemaakt via kindertent en was meer een plek waar ik leuke plaatjes onder elkaar plakte en het een site noemde. Maar goed de passie voor het maken van een site was geboren. Na de ze sites volgden er velen, en steeds meer ging ik proberen om met de hulp van coderen dingen voor elkaar te krijgen, met de nodige frustraties van dien. Toen ik een jaartje of 16 was kwamen de beautyblogs op zoals nu de bekende misslipgloss en beautygloss. Ik werd gefascineerd door het bloggen en niet heel veel later begon ik samen met een vriendin een eigen beautyblog te maken genaamd: fabulous-star. Ik weet eerlijk gezegd ook niet meer hoe ik tot die naam ben gekomen maar het had er volgens mij mee te maken dat je er altijd fabulous uit kon zien. Toen de host ermee ophield hebben we besloten om toch maar te stoppen met het hebben van een site.

Het begon me laatst weer enorm te kriebelen om een site te hebben, zoals je nu weet is het een passie van me die ik al jaren heb en die ik gewoonweg niet los kan laten. Ik ben ondertussen ouder en wijzer en heb geleerd van de fouten die ik heb gemaakt. Mijn doel is het beheren van een succesvolle site en het plezier hebben in het schrijven en het maken van interessante artikelen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: