aankoopjes dagje duitsland

16 Jul

Zaterdag was ik een dagje naar Duitsland geweest met mijn ouders. Het leuke van naar het buitenland gaan is dat er andere dingen te koop zijn dan hier in Nederland. Met name de DM stap ik dan maar al te graag in om even te kijken of er iets leuks is aan make up van met name p2 maar ook andere merken. Ik kwam met een hele buit weer terug en het leek me leuk om het jullie te laten zien wat ik allemaal had gekocht.

Ik heb met name nagellak gekocht, niet 1 maar 7 flesjes (nee ben niet verslaafd joh). Bij de douglas hadden ze een sale met lakjes van o.p.i en LA colors. Ik hoefde niet perse een lakje van LA colors en de kleurtjes waren niet zo mooi dus die heb ik laten liggen. De lakjes van o.p.i waren erg goed geprijsd, de normale lakjes waren €8 en de lakjes van de nicole by o.p.i lijn kostten €2,95. Ik heb een roze lakjes en een doorzichtig lakjes van die lijn meegenomen en van de normale lijn een goudkleurige.

Het zijn mijn eerste lakjes van o.p.i en ben erg blij mee! Ik kan niet wachten om mijn nagels te lakken in deze leuke kleurtjes.

Verder nam ik bij de DM nog een paar lakjes mee van P2. Het zijn nagellakjes met een zandeffect die je tegenwoordig bij meer merken terugziet komen. De laatste keer dat ik in duitsland was waren ze helemaal uitverkocht maar gelukkig waren ze er nu wel. Daarom heb ik alle kleurtjes maar meegenomen, ben er erg benieuwd naar. Van p2 had ik ook nog een oogschaduw gekocht. Dit is een gebakken vorm waar ik ook benieuwd naar was dus die ga ik ook mooi uitproberen.

 

Hierboven de swatches van de oogschaduws. De oogschaduw van p2 geeft best wel veel kleur af maar doordat het een hele glanzende oogschaduw is lijkt het misschien wat ligt op de foto maar ik verzeker je dat het niet het geval is. De oogschaduw van maybelline valt daarentegen eigenlijk wel een beetje tegen, de stuctuur is wel fijn maar de pigmentatie kan echt een stuk beter.

Ook bij de DM heb ik nog wat zonnebrand meegenomen (welke ik niet op de foto heb gezet), waaronder 1 voor het gezicht. Die zijn namelijk een stuk goedkoper over de grens, en nu het weer een stuk warmer is heb ik het zeker weer nodig.

Qua kleding kon ik niet zo goed slagen, ik heb alleen een hemd gekocht bij de c&a met een wasbeertje erop en een  rokje voor de hockey. Maar goed ik had ook wel genoeg andere spulletjes gekocht.

Advertisements

5 Responses to “aankoopjes dagje duitsland”

 1. Denise July 18, 2013 at 8:29 pm #

  Leuke aankopen !

 2. iscreambeauty July 25, 2013 at 7:42 am #

  Leuke dingen heb je geshopt!

 3. Rachel August 4, 2013 at 5:03 pm #

  Leuk, ik ga morgen ook naar Duitsland 😀

 4. BeautyblogLaura. November 25, 2013 at 8:05 pm #

  Super leuke dingen heb je gekocht! xx

 5. Lisa Esther November 26, 2013 at 9:52 am #

  Wat een leuke aankoopjes van een dagje Duitsland, al die lakjes zien er zo mooi uit! 🙂 Ik ben ook heel benieuwd naar die oogschaduw van P2 ik heb daar namelijk nog nooit van gehoord X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: